Jul 23

Balkong till lägenheten

balkongstyling

För många är det här med en balkong till en lägenhet en mycket viktig sak medans det kanske inte är lika viktigt för andra. Om man ska ha en lägenhet med en balkong så finns det mycket man behöver tänka på.

Bland annat hur stor balkongen ska vara det kan vara något som är viktigt att tänka på speciellt om du vill att många ska få plats på balkongen på samma gång men det är givetvis en självklar sak. Men desto större och lyxigare balkong du vill ha till exempel om den är inglasad eller ej har en stor på verkan på priset eftersom det blir mycket dyrare då. Så även om man vill ha en stor och bra balkong så kanske man inte har råd vid det tillfället som man köper lägenheten utan att man kan få nöja sig med någon mindre balkong för tillfället så kanske det finns möjlighet till något bättre i framtiden om det skulle vara så att du flyttar då kanske du har rådd att köpa lägenheten som har balkongen som passar just dig.

Kanske kan vara något som du kan spara ihop till den dagen som du går i pension då skulle du ha mycket stor glädje av en stor och rymlig balkong där du kan sitta och fika och ha det trevligt med dina vänner och bekanta.

balcona är ett företag som sysslar med just balkonger i våra tre största städer. Kanske kan vara något för dig att vissa din hyresvärd eller bostadsrätt förening.

Jul 23

Första beställningen från Bambinodiapers.com 23-07-2014

Bambino-Teddy-PackageSom ni ser på bilden här ovanför så fick jag min första beställning som jag har gjort från Bambinodiapers.com. Nu kanske du undrar hur jag lyckades att komma in på deras sida och även hur produkterna skickades till Sverige med tanke på att Bambino Diapers inte skickar utanför USA. Ja det är ganska enkelt jag använde mig av en proxyserver för att komma åt deras sida och sen skickade jag paketet till bonvu.com som sedan vidarebefordrade paketet till mig och svårare än så var det inte.

Visst kostar det lite pengar men ibland så kan det vara värt det och speciellt så är man sugen på att prova produkten nu när de har gjort några  förbättringar på den. Som du kan läsa om här på min engelska blogg. För att få en inblick om vad det är för typ av ändringar som de har gjort

Nu vet du även själv om hur du ska gå tillväga för att göra en beställning om du skulle vilja prova produkten. Men var beredd på att det kan kosta mer än den vanliga blöjbeställningarna som du kanske gör. 

Jul 17

Throwback Thursday: Dog in Diaper Prank

YouTube Preview Image

Inte varje dag som man får se en hund gå omkring med blöja på det här sättet. Undra hur de hittar på alla de här tokigheterna.

Jul 08

Ny tillfälig blöja hos Max Diaper – Nateen Combi

Det ser ut som Max Diaper har fått in en nytt tillfälligt parti och den här partiet kommer från China och produkterna i frågan som de har fått in är följande Nateen Combi Maxi och Ultra och som ni säkert kan förstå ifrån namnet så är Ultra en tjockare typ av blöja än vad Maxi är. Vad jag kan förstå ifrån företagets hemsida som har tillverkat den här vuxenblöja så ska det vara en av de bästa blöjorna i China. Dry-Surface-Adult-Daily-DiapersMedical_Care_ULTRA_Adult_Diaper_Supplier_China

1. Details of product

 

1. Dry and soft non-woven surface.

2. High absorbency core, with leak guard and leg cuff to prevent side leakage.

3. Rich in SAP, absorb fluid quickly and prevent return penetration.

4. Breathable micro embossing pe film backsheet.

5. Wetness indicator fades out when diaper gets wet, convenient for nursing.

6. OEM & ODM service are acceptable.

HT1EtO_FFtaXXagOFbXGDu kan hitta mer spännande information på företagets hemsida om den här produkten.

Om du känner för att prova den här blöjan så kan du beställa den ifrån Max Diaper. Men det kan vara bra att göra det nu eftersom det här värkar vara ett tillfälligt parti som de inte vet om det kommer ingå i deras sortiment.

Jag har lagt in en beställning på den här produkten eftersom jag tycker det låter spännande och det är alltid roligt att prova något nytt.

 

Jun 17

Gratis prover från Unique Wellness

Wellness Brief Superio Series and Original Wellness BriefIdag när jag kom från jobbet så upptäckte jag att mina gratis prover från Unique Wellness hade kommit. Eller jag vet inte om man kan kalla det riktigt så i det här fallet med tanke på att jag har fått betalat lite frakt. Men ibland så kan det vara roligt att få prova på lite nytt. De blöjorna som jag beställde och som du även kan se på bilden är Wellness Brief Superio Series och Original Wellness Brief. Det ska bli riktigt roligt att prova hur de fungerar nu när det kommer en långhelg så borde det finns möjlighet för det så att man vet hur de fungerar och om det var värt de pengarna man fick lägga ut för det.

Tidigare inlägg «