Apr 05

Max Diaper har börjat sälja nappar

NUK_I_BUTIKDet ser ut som Max Diaper har börjat att satsa mer på adult baby produkter nu när de har börjat att erbjuda barn nappar och nappflaskor. Lite synd bara att de inte är modifierade så att sug delen och skölden är i större format så att de passar bättre för oss större bebisar.

Du finner de nya produkterna här: http://www.maxdiaper.com/ovrigt/nuk/44

 

Apr 04

Första beställningen från ABDLFactory

Idag fick jag min första beställning från ABDLFactory. Jag beställde lite Large blöjor på Fabine exclusive eftersom jag har fått en känsla den den senaste tiden om att det är Large blöjor jag ska använda mig av när det gäller en del märken eftersom de passar mycket bättre.

Vi får helt enkelt se hur det är med den saken när jag bestämmer mig för att prova dem. Jag hoppas bara att jag kan få dem att sitta bra.

De Fabine exclusive blöjorna som jag har köpt är vita med adult baby tape på framsidan med texten baby. Du kan spana in dem lite närmare på ABDLFactory.

Mar 27

Plus testar blöjor

ep6-blojor_soptipp

Så här mycket blöjor slängde Mathias Anderssons familj varje vecka när de hade småbarn. Foto: SVT

Blöjan är en stor del av småbarnsförälderns vardag. Vi testar tre sorter, både i labbet och ute i verkligheten med hjälp av en familjepanel.

Blöjor i test

Feb 28

Pyjamas för sängvätare

YouTube Preview Image

Maskintvättbar Pjama mot sängvätning. Pjama är gjord av mjuk polyester, ett andningsbart vattentätt membran, och ett superabsorberande material som gör att vätskan stannar i byxan.

Pjama hemsida: http://www.pjama.se/

Låter som ett  par fantastisk pyjamas byxor om dina barn har problem att hålla tät när de sover. Eller så kan de vara lämpliga att bära istället för drynites om de ska sova över hos någon kompis.

De kommer även eventuellt att släppas för vuxna längre fram.

Feb 15

Första beställningen från xp medical

I veckan fick jag min första beställning som jag har gjort från xp medical i USA och den här produkten var det jag beställde

Det här är xp medical egna märke som de har designat och utvecklat själva

Det ska vara en riktigt bra och bekväm vuxenblöja som kan hantera mycket kiss och som håller huden riktig torr.

Level 4 is a superior high-performance brief, with absorbency comparable to Abena X-Plus and Dry 24/7. The design objective for this product was provide confidence and security in the most demanding situations. It is thicker than the Level 3 and also includes an exclusive gel-center core to provide excellent skin dryness.

Du kan läsa mer om blöja på deras hemsida och även se en del bilder på hur den ser ut.

http://www.xpmedical.com/absorbency_plus.html

Det finns även ett bra test på den som du finner här. Det ger dig en mycket bra information över blöjans funktion.

.

Tidigare inlägg «