Nov 20

Big Baby – Video

YouTube Preview Image

Den här filmen är postad av: RossCreations

——

Undra hur man kan våga att gå runt så här i bara blöja och fråga folk ifall de kan bytta på en. Det blir ganska roligt i slutet när polisen kommer och frågar om allt det här. Antar att allt blir ganska pinsamt då.

Nov 20

Återvinning: nästa generation – blöjor och inkontinensprodukter

YouTube Preview Image

Explain recycling process for diapers.
Video provided by Toronto Chinese Environmental Ambassadors (TCEA)

Den här videon är postad av: Ka Hing Yau

Undra om det fortfarande går till så här som filmen visar?

Nov 07

ABDLfactory ABDL Modeshow 2014 (Dutch)

YouTube Preview Image

Cute ABDL Girls showing products for sale in our webshop ABDLfactory.com

—–

Det här skulle vara något härligt att se live. Lite synd bara att de inte har med några pojkar som visar upp sig med blöja. Jag hade gillat det mycket mera.

Okt 06

Idag fick jag min beställning från NorthShore

20141006_193522Idag fick jag min beställning från NorthShore Care Supply som ligger i USA. Det ni ser på bilden är deras egen tillverkade plastade allt-i-ett blöja Supreme Briefs och lite inlägg som jag var sugen på att prova. Det kostade visserligen en hel del pengar men ibland så kan det vara roligt att prova något speciellt och jag har hört mycket positivt om den här blöjan.

Jag använde mig av bonvu.com eftersom NorthShore Care Supply inte skickar utanför USA. Men jag hoppas att de kanske kan finna någon samarbetspartner här i Europa som gör det möjligt för fler personer att prova den här produkten. Jag kommer i alla fall att föreslå det här för NorthShore Care Supply så får vi se om det kan bli möjligt.

Men tillsvidare om ni vill prova den här produkten så måste ni gå tillväga på samma sätt som jag har gjort.

Sep 24

Abri Form Junior

Det ser ut som Abena har släppt en ny blöja för barn som är mellan 5 och 15 år.

Abri Form JuniorHär följer lite information på engelska:

Abri-Form Junior is Abena’s disposable diapers for teenagers and children, designed specifically to fit juniors between 5-15 years that suffer from quick and uncontrolled urination.

Abena’s youth diapers offer a narrower core and a smaller leg cut, which makes them a perfect choice as nappies for teenagers. Strong elastic curves and flexible tapes also make this junior incontinence product a suitable solution when looking for nappies for disabled children.

Abri-Form Junior provides full breathability and a fast absorbing sub-layer that spreads the liquid and makes the user feel dry even after leakage.

Features

  • Strong curved elastics
  • Flexible tapes
  • Full breathability
  • Non-woven sub-layer
  • Textile backsheet
  • Optimum, variable fit

Texten är hämtad från SaveExpress där du även kan beställa produkten. Jag tror även att Abena shopen kommer att ha den till försäljning med men eftersom den sidan verkar vara stängd för renovering så kan jag inte kolla den saken.

Tidigare inlägg «