«

»

Feb 26

Ny chans till en voddler invite

Ni som inte har fått en chans att få en inbjudan till Voddler än. Här har ni en ny chans. Ni ska skriva en sådan bra kommentar som möjligt. desto bättre text desto större chans har du att få en inbjudan till Voddler. Kommer skicka ut en inbjudan till den som har skrivit den bästa kommentaren. Tävlingen avslutas klockan 21:00 ikväll.

Kom ihåg att ange en korrekt mail adress i din kommentar.

Edit 21:06: Nu är inviten utdelad.

[tags]Voddler, invite, Inbjudan, Tävling[/tags]

25 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Timi

  Jag skulle mycket Voddler samtal.

 2. Timi

  Jag är ledsen, läste jag instruktionerna närmare, först efter jag lämnade en kommentar … Jag skulle verkligen vilja en kustun Voddler procent och nu är jag mer än ett halvt år försökt få inbjuden men det verkade väldigt svårt … Ku alltid har varit en av distributionen av inbjudningar, har jag kommit för sent och så jag har inte fått en inbjudan. Så jag skulle vara evigt tacksam om jag kunde få en inbjudan på detta sätt. Tack.

 3. Susan

  Skulle så gärna vilja ha en invite till Voddler! Tittar mycket på film när jag jobbar som personlig assistent. Det blir mycket dö tid på kvällarna/nätterna och händer det något få man gå ifrån filmen. Så TV tittandet är inget bra alternativ för det går inte att pausa. Med Voddler så har jag jämt film med mig och kan även pausa. Så snälla!

 4. af.

  olen 4 lapsen isä ja hiihtotoloma,ulkona on niin kylmä.
  kutsu kiitos

 5. Simon

  Hadde vært kanonkult med invite!

 6. UmeeTeemu

  Hejsan!
  Jag är av den omfattningen att Voddler är über-rated. However, jag måste saga att du har gjort faktiskt jävla jobbet att maskinera alla tävlingarna och ha mej här skriva för invitation. Vi måste ha något bettre att titta på när Tre Kronor är inte i Olympisk ännu. Och damernas hockey – katastrof. Om det har varit en finne igen, men det var ju oss själva. Det var det. Snälla Voddler, kan jag ha…

 7. jocke

  Å du stora Voddlergud, jag ber nu att jag ska få denna invite, i voddlers, voddlers och i den heliga voddlers namn.. amen

 8. Fredrik

  Jag vill verkligen ha voddler då det är ett sådant bra, gratis, lagligt alternativ!

 9. Jonkka

  Jag skulle mycket Voddler samtal!

 10. monka

  Voddler invite til norsk jente i sverige? :D

 11. Sofia

  Voddler, voddler, voddler visar film när du vill.
  Du slipper passa tider, hinner fixa popcorn till.
  När du någon snygging till dig bjudit.
  Kan du visa filmer av det senaste utbudet.
  Den tysta stämmningen den är väck.
  Istället kan du spana in hans snygga häck.
  Filmerna dom är alltid av högsta kvalitét.
  Så det blir mysigt hela kvällen ska du se.
  När du sedan blivit dumpad och lipat klart.
  Johnny Depp hjälper dig att komma över honom i högsta fart.

 12. Hans E Ramström

  Voddla med oss!

 13. Micke

  - Jag fryser.
  – Ställ dig i hörnet. Det är 90 grader där.

  För att undvika dessa dåliga skämt ber jag om en invite, så skulle jag åtminstone ha något bättre att göra. :)

 14. Jorma Mälli

  Jag vill ha en VODDLER INVITE! Tack så mycket!

 15. Dahl

  De vore guld värt med en voddler invite.

  Ha de bäst / Dahl

 16. Kojvu

  Jag tycker att vi borde hålla upp grannrelationerna mellan Finland och Sverige fastän ni anklagar att vi förlorade mot er på flit i OS-hockeyn! (Vi försökte nog vårt bästa…) Vad skulle bättre förbättra andan mellan oss än att ni skulle skicka en Voddler-inbjudan hit till Finland! Stort tack redan i förväg!

  H: Globen -95 in our minds!

 17. Ole

  Jag vill gjerne ha en voddler invite! Tack så mycket!

 18. Carl

  Jag skulle vilja ha en voddler invites eftersom jag älskar film, men jag använder en hel del pengar eftersom jag köpa många filmer, så därför hade voddler varit idielt. Vänligen ge mig en inbjudan.

 19. Anna

  Det var en gång en flicka som hade för mycket tid att göra av med men för få filmer att kolla på. Tiden hon kunde spenderat med att utforska nya världar gick istället åt meningslöst surfande på internet. All hjärnlös cirkulation som försiggick på webben ledde till understimulans för denna en gång mycket skärpta tjej och hon blev galen. Idag sitter hon inne för inbrott, rån och misshandel av små gulliga kattungar. Denna tragiska historia skulle kunnat förhindrats med en enda liten Voddler-invite. Rädda en kattunge, skicka en invite till mig!

 20. Mathias

  Skulle vara nice att få en Vodler invite, jag har ju letar efter en invite nästan 7månader nu, orkar inte leta mer, detta är sista gången, jag hoppas jag jag verkligen får en invite denna gång….

  Mvh Matte

 21. Erik

  hej!
  jag skulle väldigt gärna ha en voddler invite. För jag älskar film men bor ute på landet så det finns ingen stans att hyra film. och ladda ner olagligt har jag aldrig gjort och tänker inte börja med. så snälla kan jag inte få en voddler invite till de mörka, trista, ensamna kvällarna här ute på landet.

 22. Elin N

  ”Vet Du att också karlarna har en säker period?”
  ”Nä, när då?”
  ”Mellan jul och nyår förstås!”
  ”Varför just då?”
  ”Självklart, staken står i fönstret, kulorna hänger i granen och pungen är tom.”

  Jag skulle jättejättegärna vilja ha en invite! =D

 23. Linnéa

  Hej! Jag skulle verkligen vara tacksam om jag fick en voddler invite för jag älskar att titta på film, och nu behöver jag verkligen någonting som tar bort upp lite av min tid så jag får tänka på något annat eftersom jag ska ta bort min hund nu imorrgon.

 24. elias

  hej!
  hitta hit i sista sekunden!!!!
  skulle vara otroligt snällt om jag kunde få en invite =D
  jag längtar verkligen efter att kunna titta på film när jag vill!

 25. Linus

  Hej!
  Alla kommentarer verkar handla om att ”jag vill ha en invite” eller ”jag vill gärna ha en invite”.
  Varför vara så själviska? Tilldelas en invite till mig bjuds det till filmkvällar i mängder hem hos mig. För en sådan här sak kan man ju inte hålla för sig själv, man måste ju dela med sig :D

Kommentarer ej tillåtna.

Granska den mobila versionen