«

»

Apr 02

Fabine Exclusive

Det är tydligen något speciellt med den här blöjan. Den ska nämligen klara av att suga upp 4 liter väska. Vilket är väldigt mycket och den ska ändå klara av att sitta skönt och bekvämt och inte vara dåligt för huden. Vilket är mycket bra. Vad man ser av designen så tycker jag den verkar någorlunda tilltalande. Men de kanske hade kunnat jobba på den lite mer. Lite synd bara att det inte verkar finnas någon bild på hur backsidan ser ut på blöjan.

Den verkar tillverkas i Tyskland: http://www.buntewindel.de/www-buntewindel-de.html

Lite synd bara att den inte verkar finnas på engelska så man kan undersöka hur man kan köpa den här blöjan. Är ganska intresserad av att få testa den.

Den ända sidan som verkar finnas just nu som man förstår är: http://www.abuniverse.com/products/fabineexclusive.asp

Men det känns ganska dumt att köpa blöjor som är tillverkade i Tyskland i USA. När det borde bli billigare med frakten och köpa det från Tyskland direkt. Men frågan är hur? Undra om Save kommer sälja den här blöjan i sitt sortiment?

Återkommer förmodligen med mer information längre fram.

Kommentera