Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Frakt & Returer
Shipping
Alla artiklar skickas inom 1-2 arbetsdagar när du skickar din beställning, med förbehåll för betalningsverifiering. Vid leverans kommer du att få ett leveransbekräftelsemail med transportören och orderuppföljningsinformation. Du kan spåra den på Express-webbplatsen. Om du inte får spårningsinformationen inom tre dagar, kolla din skräppost eller kontakta vår kundtjänst.
Leveransinformationen innehåller fullständigt namn, korrekt gatuadress, e-postadress, postnummer och telefonnummer. Om antingen adressen eller telefonnumret inte är korrekt kommer du inte att få objekten, du kommer att vara ansvarig för den förlorade. Så snälla kontrollera din fraktadress och se till att det finns någon att underteckna paketet.
Som vanligt tar det 5-7 arbetsdagar för dig att få paketet.

återgå
Alla objekt är kvalitetsstyrda. Om du av någon anledning är missnöjd med ditt köp, var god kontakta oss via E-mail eller chatta med oss ​​online först.
Försäkra dig om att du begär Retur Merchandise Authorization inom 30 dagar efter mottagandet för återbetalning. vår tidsmässiga återföring av oskränkta, obehandlade eller defekta föremål bör innehålla försäljarens förpackningar och etiketter och måste vara i samma skick som när den mottogs. Returer som är skadade, smutsiga eller ändrade kan inte godtas och vi accepterar inte din återbetalning.
När vi har fått paketet som du skickar, gör vi återbetalningen för dig inom 12 till 24 timmar, som vanligt tar det 5 till 25 arbetsdagar för dig att få det.

Exchange
Bytesförfrågningar måste göras inom 7 dagar efter mottagandet av ordern. Vänligen kontakta oss först. Ange utbytesobjektet och den nya modellen eller storleken i din e-postadress till kundservicecentret. Föremål måste vara i original skick och oklart för att bli accepterad som retur. Om du vill byta ut ditt köp, är även fraktkostnaderna ansvariga för kunderna. När vi tar emot paketet kommer vi att göra utbytet för dig så snart som möjligt.
tillbaka
Copyright © 2019 www.alltomabdl.se. All Rights Reserved